torsdag 27 september 2007

Kost

Telia har löst telefonproblemet - bra jobbat!

Efter att ha bantat i över 25 år med alla dieter som man kan hitta har jag nu tröttnat på att testa nya dieter, med några extra kilon plus på vågen i slutändan. Jag har bestämt mig för att ta till hjälp för att analysera vad, hur mkt, hur ofta och när jag äter och utifrån det försöka hitta de fel jag gör och därmed kunna få tillbaka en bra kosthållning.

Alla dieter och jojo-bantningen har förstört min kropp och hjärnas naturliga inställning till mat, vilket gör att jag i dagsläget inte kan äta mer än ca 1000 kcal utan att gå upp i vikt. Kontentan av detta är naturligtvis att jag ständigt ökar i vikt, sakta men säkert... och djävligt tröttsamt!

En personlig kostrådgivare är kontaktad!

5 kommentarer:

Nina sa...

men oj så spännande med personlig kostrådgivare. du får berätta mera ...

ha en härlig dag

VimleAnna sa...

Ja jag lovar!

Kram

hippihäxan sa...

Har du prövat kombucha?
Inte som bantningsmedel men bara för att få bra balans i kroppen överhuvudtaget.
Vi dricker det för att det är så himla nyttigt och gott och man slipper sötsug och får en massa bra bakterier i magen, sånt tror jag är viktigt för att kroppen(och ämnesomsättningen) ska fungera och man ska kunna känna vad man egentligen behöver.
Du kan gärna få en om du är sugen att pröva.

S sa...

Nämen, jisses, 1000 kalorier! Jag skulle hungra ihjäl...
Hoppas att kostrådgivaren är bra och att du får tips som funkar!
Kram Stina

VimleAnna sa...

Hippihäxan - nej, det har jag inte. Kan man köpa utan att odla själv?
Stina - det är väl en del av problemet att jag mkt sällan är hungrig, därför äter jag både fel, för lite, för sällan och allt möjligt.